top of page
IMG_0096.HEIC

Adult lessen

Parkour- en Freerunninglessen voor Volwassenen bij TheSpot

Ontgrendel je potentieel en omarm de sensatie van parkour met onze Parkour- en Freerunninglessen voor volwassenen bij TheSpot! Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren traceur die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze lessen zijn afgestemd op jouw behoeften in een ondersteunende en leuke omgeving.

Waarom deelnemen aan onze lessen?

  • Deskundige instructie: Leer van ervaren coaches die persoonlijke begeleiding bieden.

  • Uitgebreide training: Geniet van een mix van warming-up oefeningen, fundamentele bewegingen en uitdagende hindernisbanen.

  • Inclusieve gemeenschap: Maak deel uit van een gastvrije groep die alle niveaus aanmoedigt.

  • Fysieke en mentale voordelen: Verbeter je conditie, coördinatie en probleemoplossende vaardigheden.

Als onderdeel van ons pilotprogramma bieden we 50% korting op deze sessies. Gebruik de code ADPKFRJULI bij het afrekenen om van deze speciale aanbieding te profiteren.

De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je plek vandaag nog veiligstelt! Als je nieuw bent bij Achieve Body Control, maak dan een account aan om te beginnen. Bestaande leden kunnen gewoon inloggen om zich te registreren.

 

Doe met ons mee bij TheSpot en zet je eerste sprong in de spannende wereld van parkour en freerunning!

Special aanbieding:

Pilotlesdetails:

  • Wanneer: Maandagen 19:30 - 20:30

  • Data: 8, 15, 22 en 29 juli (volg losse sessies of allemaal)

  • Locatie: TheSpot, Koningsweg 27-2, 9731 AP

 

Doel van het pilotprogramma:

Het doel van onze pilotlessen in juli is om de weg te bereiden voor een succesvol en doorlopend programma dat in september van start gaat. Jouw feedback en deelname zijn cruciaal om ons te helpen een programma te creëren dat het beste aansluit bij de behoeften van onze gemeenschap.

Lid worden?
IMG_0099_edited.jpg

Komt binnenkort!

Een keer proberen?
20230920_202619.jpg

Probeer het eerst een met een losse les!

gecertificeerde Trainers

Al onze trainers zijn gediplomeerd freerun coaches bij de KNGU of volgen een traject om dat te worden

Voor freerunners door freerunners

De community is binnen Freerunning erg belangrijk. We proberen onze leden dit gevoel van community ook mee te geven. Onze trainers zijn actief lid van de Freerun community in Groningen en trainen dus ook veel buiten. Hierdoor kunnen wij jou precies leren hoe je al je tricks op een veilige manier buiten kunt doen

Plezier is natuurlijk erg belangrijk tijdens het sporten, je leert iets ook makkelijker als het leuk is. Daarom zetten wij in op plezier tijdens onze lessen. Aan het eind van elke les krijgen de leerlingen de kans om zelf te bepalen welke vaardigheden ze gaan oefenen in de vrijetraining.

Leren met Plezier

Mentaal en fysiek sterker worden

Freerunning is zowel mentaal als fysiek even uitdagend. Hierdoor leer je omgaan met uitdagingen, dat geeft je zelfvertrouwen ook buiten de sport. Tegelijkertijd word je fysiek sterker.

bottom of page